Covid-19 Vi passer på hinanden

Obesum Thaimassage er igen åben for massage, men corona slipper vi nok ikke af med lige med det samme. Derfor har jeg udarbejdet disse tiltag, som jeg håber du vil tage godt imod.

Det handler om, at du som kunde, og jeg som massør, begge skal føle os trygge under behandlingen.

1. Det er en betingelse for genåbningen, at du som kunde skal fremvise gyldigt “coronapas” eller en negativ test som ikke er over 72 timer gammel. Det anbefales, at jeg som indehaver lader mig teste 1 gang om ugen, men jeg har besluttet, at lade mig teste søndag morgen og onsdag aften.

2. Kun behandling efter aftale. Du skal booke en tid online eller på telefon. Hvis du gør det, kan jeg styre, at der kun er en kunde i klinikken og, at ingen burde møde hinanden på vej ind eller ud. Derudover får jeg også tid til den grundige rengøring og afspritning der er nødvendig før næste kunde.

3. Jeg har håndsprit til både dig og mig. Jeg anbefaler, at du benytter det, lige som jeg gør det før og efter alle behandlinger. Jeg sørger for at alle håndklæder kogevaskes og kun bruges til en kunde.

4. Mundbind kan begrænse smitte, og jeg bruger derfor et mundbind, når jeg har kunder. Hvis du ønsker det, kan du få udleveret et gratis ved ankomst. Jeg henstiller til, du bruger det, når du ligger på ryggen, og modtager massage foran på kroppen.

5. Husk afbestilling. Det er vigtigt, at du afbestiller din tid, hvis du føler dig syg eller tester positiv. Jeg lukker selv klinikken og aflyser mine kunder, hvis jeg føler mig bare det mindste syg eller tester positiv.

Jeg håber, vi ses .

Mvh

Kae