Covid-19 Vi passer på hinanden

Obesum Thaimassage er åben for massage, men corona slipper vi nok ikke af med lige med det samme. Derfor har jeg udarbejdet disse tiltag, som jeg håber du vil tage godt imod.

Det handler om, at du som kunde, og jeg som massør, begge skal føle os trygge under behandlingen.

1. Kun behandling efter aftale.

Du SKAL booke en tid online eller på telefon!

2. Kun en kunde ad gangen.

Jeg har sørget for længere tid mellem hver behandling. Ingen kunder møder hinanden i klinikken, og jeg får tid til den grundige rengøring og afspritning, der er nødvendig. Men dette tiltag virker kun, hvis alle bruger online booking.

3. Personlig hygiejne.

Jeg har håndsprit til både dig og mig. Jeg anbefaler, at du benytter det, lige som jeg gør det mellem alle behandlinger. Jeg sørger for at alle håndklæder kogevaskes og kun bruges til en kunde.

4. Mulighed for mundbind.

Mundbind kan begrænse smitte, og jeg bruger derfor et mundbind, når jeg har kunder. Hvis du ønsker det, kan du få udleveret et gratis ved ankomst. Jeg henstiller til, du bruger det, når du ligger på ryggen, og modtager massage foran på kroppen.

5. Husk afbestilling.

Det er vigtigt, at du afbestiller din tid, hvis du føler dig syg. Jeg lukker selv klinikken og aflyser mine kunder, hvis jeg føler mig bare det mindste syg.

Mvh

Kae