Obesum nyheder og tilbud

Folketingets epidemiudvalg har besluttet, du nu igen skal fremvise gyldigt coronapas, hvis du ønsker massage.

Mvh

Kae

Da jeg har svært ved at svare telefonopkald, når jeg har kunder, anbefaler jeg, du benytter dig af min online booking service her på siden. Så er du sikker på, du får den tid, der passer dig bedst. Jeg frabeder mig opkald angående sexuelle ydelser.

Mvh

Kae

Hos Obesum Thaimassage har jeg faste lave priser på alle de mest populære.

1/2 time thai/oliemassage for kun 200,-

1 time thai/oliemassage for kun 350,-

1,5 time thai/oliemassage for kun 500,-

2 timer thai/oliemassage for kun 650,-

Desuden lige nu BILLIGT, BILLIGT, BILLIGT for mine faste kunder…..

Klippekort til 5×1 time oliemassage til kun 1500,- (spar 250,- i forhold til timeprisen)

Eller byens formodentlig billigste massage…..

Klippekort til 11×1 time massage for kun 3000,- ( 273,- for 1 time)

Mvh Kae

Jeg åbnede på Vindegade 79 den 01-08-2019. Jeg har overtaget lokalerne efter Bencha Thaimassage. Jeg er så stolt og glad for, jeg endelig er blevet selvstændig. Så nu håber jeg bare, rigtig mange har lyst til at lægge vejen ind forbi, så lover jeg at gøre mit allerbedste for, at du får en god oplevelse med hjem.

Mvh Kae