Obesum nyheder og tilbud

Jeg har nu været til test 2 gange, og begge var heldigvis negative. Der har således ingen smitte været i Obesum Thaimassage, og jeg kan derfor åbne igen. Jeg har SP s ord for, at det nu er lige så sikkert at modtage massage fra mig, som hvis du modtager massage fra et hvilket som helst andet sted i byen. Så jeg håber vi ses.

Jeg er i dag fredag den 07/5 blevet kontaktet af styrelsen for patientsikkerhed. Jeg har haft en kunde som alligevel var positiv, selv om der blev fremvist negativ testresultat under 3 dage gammelt. “SP” har derfor bedt mig lukke klinikken frem til jeg kan fremvise 2 på hinanden følgende negative PCR test. Jeg bliver testet lørdag og mandag, er de begge negative kan jeg åbne igen, men nok først tirsdag, da jeg vente på svar. Men er jeg positiv, lukker klinikken i en længere periode.

Mvh

Kae

Så har jeg fået lov at genåbne klinikken, og jeg oplever stor travlhed. Det er en betingelse for genåbning, at alle kunder kan fremvise et gyldigt “coronapas”, eller en negativ test ikke over 72 timer gammel.

Da jeg har svært ved at svare telefonopkald, når jeg har kunder, anbefaler jeg, du benytter dig af min online booking service her på siden. Så er du sikker på, du får den tid, der passer dig bedst, og vi undgår sproglige misforståelser (Så godt er mit dansk heller ikke).

Mvh

Kae

Hos Obesum Thaimassage har jeg faste lave priser på alle de mest populære.

1 time thai oliemassage for kun 350,-

1,5 time thai oliemassage for kun 500,-

2 timer thai oliemassage for kun 650,-

Desuden lige nu BILLIGT, BILLIGT, BILLIGT for mine faste kunder…..

Klippekort til 5×1 time oliemassage til kun 1500,- (spar 250,- i forhold til timeprisen)

Klippekort til 11×1 time massage for kun 3000,- (spar hele 850 i forhold til timeprisen)

Må jeg ikke anbefale dig at kigge på “covid-19 Vi passer på hinanden” her på siden. Her har jeg udarbejdet nye tiltag for dig som kunde og mig som massør i Obesum Thaimassage.

Mvh Kae

Jeg åbnede på Vindegade 79 den 01-08-2019. Jeg har overtaget lokalerne efter Bencha Thaimassage. Jeg er så stolt og glad for, jeg endelig er blevet selvstændig. Så nu håber jeg bare, rigtig mange har lyst til at lægge vejen ind forbi, så lover jeg, at gøre mit allerbedste for, at du får en god oplevelse med hjem.

Mvh Kae