Obesum nyheder og tilbud

Jeg holder påskeferie…… Klinikken åbner igen tirsdag den 2/4-2024 kl 09.00. Jeg ønsker alle kunder en dejlig påske.


Jeg vil gerne sige tusind tak for 2023 til alle kunder. Jeg håber i forsat har lyst til at støtte op om min lille praksis i 2024. GODT NYTÅR 🙏🙏🙏🍾🍾🍾🙋🏻‍♀️


Til jer der betaler løbende, præsenterer jeg nu et loyalitetskort. Med det giver jeg mulighed for at samle stempel for hver time modtaget massage. Jeg giver 1 time gratis massage ved modtaget 10 timer massage.

Mine klippekort til enten 5 eller 10 timer massage, vil stadig være den billigste løsning til massage her hos mig. Prisen er sat billigt holdt op imod løbende betaling, og de kan derfor IKKE benyttes sammen med loyalitetskortet. 

Priser fra den 3/10-2022

1/2 time…………………….250,-

1 time……………………….400,-

1,5 time…………………….650,-

2 timer……………………..800,-

5x1time klippekort…..1800,-

10×1 time klippekort..3500,-

Mvh

Kae

Udlejer har skiftet vinduesfacade ud mod Vindegade, og nu har jeg også fået ny skiltning op, så det er jeg blevet rigtig glad for.

Der er ikke længere påbudt restriktioner i forbindelse med at modtage massage her i Obesum Thaimassage.

Fordi jeg er alene i klinik, har jeg svært ved at svare telefonopkald, når jeg har kunder. Derfor anbefaler jeg, du benytter dig af min online booking service her på siden. Så er du sikker på, du får den tid, der passer dig bedst. Jeg frabeder mig opkald angående sexuelle ydelser.

Hos Obesum Thaimassage har jeg faste lave priser på alle de mest populære.

1/2 time thai/oliemassage for kun 250,-

1 time thai/oliemassage for kun 400,-

1,5 time thai/oliemassage for kun 650,-

2 timer thai/oliemassage for kun 800,-

Desuden lige nu BILLIGT, BILLIGT, BILLIGT for mine faste kunder…..

Klippekort til 5×1 time oliemassage til kun 1800,- (spar 200,- i forhold til timeprisen)

Eller Obesum Thaimassage billigste løsning….

Klippekort til 10×1 time massage for kun 3500,-

Jeg åbnede på Vindegade 79 den 01-08-2019. Jeg har overtaget lokalerne efter Bencha Thaimassage. Jeg er så stolt og glad for, jeg endelig er blevet selvstændig. Så nu håber jeg bare, rigtig mange har lyst til at lægge vejen ind forbi, så lover jeg at gøre mit allerbedste for, at du får en god oplevelse med hjem.

Mvh Kae