Obesum nyheder og tilbud

Nu overgår Obesum Thaimassage til faste lave priser på alle de mest populære.

1 time thai oliemassage for kun 300,-

1,5 time thai oliemassage for kun 450,-

2 timer thai oliemassage for kun 550,-

Desuden for mine faste kunder…..

5 tur kort til 5×1 time oliemassage til 1400,-

10 tur kort til 10×1 time oliemassage + 1 gratis time til kun 2800,-

Må jeg ikke anbefale dig at kigge på “covid-19 Vi passer på hinanden” her på siden. Her er jeg i gang med at udarbejde nye tiltag for dig som kunde og mig som massør i Obesum Thaimassage.

Mvh Kae

Jeg åbnede på Vindegede 79 den 01-08-2019. Jeg har overtaget lokalerne efter Bencha Thaimassage. Jeg er så stolt og glad for, jeg endelig er blevet selvstændig. Så nu håber jeg bare, rigtig mange har lyst til at lægge vejen ind forbi, så lover jeg, at gøre mit allerbedste for, at du får en god oplevelse med hjem.

Mvh Kae