Om Obesum Thaimassage

Jeg hedder Waralak Skaanning eller i daglig tale bare “Kae”. Jeg har overtaget lokalet på Vindegade 79, hvor jeg tilbyder thaimassage. Jeg er gift og min mand Christoffer, hjælper mig med alt det administrative.

Jeg er uddannet i Thaimassage i 2012, og jeg har rigtig god erfaring i jobbet, da jeg har arbejdet på flere klinikker her i Odense, siden jeg kom til Danmark i 2013. I vil opleve en person, som er venlig, imødekommende og dedikeret til massage. Har du brug for en times afslapning, eller kommer du med et specifikt problem, jeg vil gøre mit absolut bedste, for at hjælpe dig.

Jeg kommer ikke til at lave om på konceptet, det vil stadig være basseret på fortrinsvis olie- og thaimassage. Jeg har dog tilføjet thai fodmassage, da jeg ved det er meget efterspurgt. Jeg har bestræbt mig på, at indrette lokalet i en afslappet, hyggelig og i høj grad Thailandsk inspireret atmosfære. Jeg håber man som kunde oplever et strejf af Thailand lige her midt i Odense.

Navnet Obesum har jeg taget fra latinske “Adenium obesum”, som betyder ørkenrose.

For god orden skyld, vil jeg gerne understrege, at der ikke tilbydes nogen former for sexuelle ydelser her i Obesum Thaimassage.

Jeg håber du har lyst til at komme ind forbi.

Mvh

Kae